Суспільне Кропивницький інформуватиме про найважливіше у день виборів

Суспільне Кропивницький інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Команда Суспільного у Кропивницькому інформуватиме про найважливіші події у день голосування.

«У день виборів працюватимуть вісім знімальних груп. Робочий день розпочнемо з відкриття дільниці, також плануємо розповідати про підрахунок голосів, — каже шефредакторка новин UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Ірина Дєдушева. — Хочемо показати, як вперше обиратимуть голову громади, як голосуватимуть люди з інвалідністю, в селах, де двоє жителів, роботу на спецдільницях, історію переселенки, для якої важливо проголосувати і вона змінила для цього виборчу адресу».

Телевізійна команда Суспільного Кропивницький готує випуски телевізійних новин у неділю о 14.00, 17.00 та 19.00

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» — Суспільне запрошує кандидатів на дискусію в прямому ефірі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. Прямий ефір програми заплановано до 02:00 понеділка.

Оперативні новини про вибори на Кіровоградщині шукайте на діджитал-платформах Суспільного Кропивницького: на сайті Суспільне│Новини, фейсбук-сторінці, ютуб-каналі та телеграм-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.