У Кропивницькому оштрафували директора підприємства-орендаря ділянки, на якій потруїли дерева

13:47, 19 лис. 2019
 
У Кропивницькому оштрафували директора підприємства-орендаря ділянки, на якій потруїли дерева

У Кропивницькому оштрафували Олександра Чибітька - директора підприємства-орендаря ділянки на вулиці Євгена Тельнова, на якій потруїли дерева.  

За словами начальника міської спеціалізованої інспекції Андрія Максюти, відповідач на комісію не прийшов другий раз, тому розглядали справу без нього.

 

12 вересня у Кропивницькому на вулиці Євгена Тельнова, 28 невідомі свердлили дерева та залили отрутою. Через це вони почали всихати. Про це Суспільному розповіла голова громадської організації "Озеленення Кропивницький" Надія Паливода.

 

За підрахунками начальника міської спецінспекції Андрія Максюти, загинуло 15 дерев. Земельна ділянка, на якій знищили дерева в оренді у приватного підприємтсва «Кіровоград–Планета». Його зереєстрували у 2004му році за адресою вулиця Євгена Тельнова, 28. За цією адресою у Кропивницькому знаходиться Дендропарк. У реєстраційних даних директором підприємства є Олександр ЧибітькО. Журналісти Суспільного намагаються зв’язатись з ним, щоб почути його позицію. Міський телефон підприємства, вказаний у відкритих реєстрах не відповідає. В приміщенні адміністрації дендропарку чоловік, який не захотів назвати своє прізвище та ім’я сказав, що керівництва немає на робочому місці.