Другу добу без води, смертельна аварія під Братолюбівкою, реабілітаційний центр у Бобринці |15.08.23

15 сер. 22:00


Через аварію на водогоні, яка сталась у неділю, 13 серпня, без води на дві доби залишились майже 200 тисяч жителів Кіровоградської області. Це жителі Знам’янки, Кропивницького і частини Олександрійського району. Всього споживачами води підприємства "Дніпро-Кіровоград" є 400 тисяч родин. На час ремонту у Кропивницькому облаштували 30 місць підвозу води для містян біля магазинів у різних мікрорайонах, сказав Суспільному керівник комунального підприємства "Дніпро-Кіровоград" Микола Романюк. Кропивничанин Сергій Осадчий говорить, у черзі за водою стоїть дві години.

У Кропивницькому обрали запобіжний захід водієві автобуса, якого підозрюють у скоєнні аварії, в якій загинули четверо людей — цілодобовий домашній арешт на місяць. Прокурорка Ольга Новікова просила суд на час слідства тримати підозрюваного під вартою. Про це розповіла кореспондентка Суспільного Ірина Полулях, яка була на судовому засіданні.

У міській лікарні Бобринця Кіровоградської області відкрили реабілітаційне відділення, де надаватимуть допомогу військовим, їхнім родинам і людям із порушеннями опорно-рухового апарату. Про це розповіла Суспільному директорка лікарні Лариса Семенюк.

Інші випуски
Більше відео