Попрощалися з трьома захисниками, вимагають переходу до ПЦУ, Благовіщенський янгол | 11.04.2023

11 кві. 21:19


У Кропивницькому попрощалися із трьома військовими – старшим стрільцем Юрієм Сапанюком, навідником Олександром Федченком і помічником гранатометника Павлом Вдовіченком. Захищаючи Україну, вони загинули цієї весни в Луганській і Донецькій областях. Поховали бійців на Алеї Слави почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

У місті Новомиргород Новоукраїнського району Кіровоградської області на території Свято-Миколаївського собору Української Православної Церкви Московського патріархату зібралось більш сотні людей. Співорганізатор зборів Вадим Батій розповів: у місті є дві церкви УПЦ Московського патріархату та одна Православної церкви України. Остання розташована у коридорі будинку культури, тому пропонують громаді УПЦ або перейти до ПЦУ, або звільнити храм.

У Кропивницькому створили лот для Дванадцятого Великоднього благодійного аукціону. Цю картину малював професійний художник Анатолій Кімнатний і п’ять учасниць майстер-класу. Назвали картину "Благовіщенський янгол". Гроші, які одержать від її продажу, передадуть для дитячого відділення онкогематології.

Інші випуски
Більше відео