Суд у справі коригувальника армії РФ, продаж ліків за рецептами і без, на Говерлу пішки | 10.04.23

10 кві. 22:15


Підозрюваному у коригуванні ракетного удару по Кропивницькому продовжили запобіжний захід — тримання під вартою на два місяці. Чоловіка затримали працівники СБУ 21 січня під час встановлення GPS-трекерів на об’єкті критичної інфраструктури міста, розповів прокурор Володимир Лещенко.

Доки в Україні діє воєнний стан, купити ліки можна і за паперовим рецептом, і за електронним, розповів директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної військової адміністрації Олег Рибальченко. Суспільне дізнавалось, хто вирішує, за яким саме рецептом продавати ліки та як квітневі нововведення діють на території регіону.

Мандрівник-полярник із Дніпра Сергій Гордієнко дійшов до Кропивницького. Це 17-й день його пішохідної експедиції "Україна – фортеця Європейської свободи", яку вчений-дослідник розпочав 25 березня у Дніпрі. Чоловік пішки йде до Карпат на Говерлу. Дорогою зустрічається зі школярами й студентами, влаштовує лекції й майстер-класи з виживання в екстремальних умовах та розказує про досягнення українських полярників.

Інші випуски
Більше відео