34 річниця виведення радянських військ з Афганістану, звільнили касирку, яка назвала кропивничанку "нацисткою", погасили марку | 15.02.23

15 лют. 20:57


У Кропивницькому вшанували пам’ять загиблих учасників війни в Афганістані. 15 лютого, 34 року тому, після десятирічної війни, з Афганістану вивели радянські війська. Колишня голова міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор розповіла Суспільному, що у війні брали участь чотири з половиною тисячі жителів Кіровоградської області. Загинули 119, 16 з них – кропивничани.

Касирку супермаркету "Сільпо", яка назвала кропивничанку "нацисткою" через прохання обслуговувати українською мовою, звільнили з роботи. Про це вона сказала Суспільному. Адміністраторка супермаркету Лідія Таровик розповіла, що касирка сама ухвалила рішення звільнитись.

У Кропивницькому погасили марку "Воїни світла. Воїни добра". Нова марка від Укрпошти присвячена працівникам підприємств, які відновлюють дороги, постачання води, газу, електрики та зв’язку після ракетних атак росіян.

Інші випуски
Більше відео