Генератори для водоканалу, збір кукурудзи, недобудови Кропивницького | 16.01.2023

16 січ. 21:00


У Кіровоградській області підприємство "Дніпро-Кіровоград" отримало дванадцять генераторів різної потужності. Це допомога від дитячого фонду ООН - UNICEF. Їх розподілять між містами області, розповів Суспільному виконувач обов’язків генерального директора підприємства Олександр Пісний.

Господарства Кіровоградської області завершують збирати кукурудзу. Торік її посіяли три з половиною тисячі господарств. Нині зібрали 99% засіяних площ. Мають один мільйон 800 тонн. Врожайність – 55,7 центнера з гектара. Розповіла Суспільному керівниця обласного департаменту агропромислового розвитку Валерія Фурманова.

Встановлювати паркан біля недобудови, на якій торік загинула 12-річна школярка, не будуть, натомість вікна першого і частково другого поверхів, входи до під’їздів і підвалів закладуть цеглою. Про це Суспільному розповів начальник Кропивницького міського управління капітального будівництва в Кіровоградській області Сергій Білокінь. Скільки недобудов у Кропивницькому та що робитимуть з тими будівлями, власників яких не можуть знайти?

Інші випуски
Більше відео