Замінування шкіл в Україні: чи готові заклади освіти Кропивницького та як підготувати дітей до можливих надзвичайних ситуацій

27 січ. 19:20


Наприкінці січня у кількох регіонах України пронеслася хвиля повідомлень про замінування шкіл. Зокрема 25 січня у Кропивницькому повідомили про замінування школи №32, а ввечері 27 січня про замінування іще 4 шкіл міста. Поліція вибухівку не знайшла. Про замінування навчальних закладів також повідомляли у Львові, Запоріжжі, Черкасах, Полтаві, Одесі, Чернігові, Харкові, Житомирі, Кривому Розі, Миколаєві та інших містах України.

Про те наскільки заклади освіти Кропивницького готові до подібних надзвичайних ситуацій та як психологічно підготувати дітей до можливих надзвичайних ситуацій загалом розповіли Лариса Костенко – начальниця управління освіти Кропивницької міської ради; та Ліна Ланчуковська – психологиня ліцею «Вікторія-П». Вітаю вас!

До ефіру також долучилися  редактори радіо із Суспільне Житомир, Суспільне Запоріжжя, та Суспільне Черкаси, які розказали про те, як у їхніх регіонах реагують на повідомлення про замінування шкіл.

Інші випуски
Більше відео