Невідомо, коли включать газ в Аджамці

3 лис. 19:20


«Невідомо, коли включать газ та коли почнемо опалювальний сезон», – сказала Тетяна Зайченко, голова Аджамської  територіальної громади Тетяна Зайченко.

«Голови територіальної громади повинна звернутися до ВАТ «Кіровоградгаз» про розпломбування цих котелень і початок опалювального сезону. Сьогодні немає ніяких перепон документального оформлення», – прокоментувала гостя програми: Ольга Довжук – директорка департаменту житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА.

На Суспільному Кропивницький завершуємо інформаційний марафон про теплопостачання, якість, тарифи, пориви тощо. У програмі «Сьогодні. Головне» говорили про те, як реформувати те, що пов’язане з теплопостачанням у Кропивницькому. У передачі «Радіодень» ми представили досвід кропивницьких і луцьких ОСББ щодо енергоефективності. У новинах розповіли про те, як із теплопостачанням у Долинській та інших населених пунктах області. У цій передачі говорили про те, як нині опалюються території в області.

Щодо тарифу, то Ольга Довжук підкреслила: «Жоден із органів місцевого самоврядування не сказав про те, що вони будуть застосовувати підвищений тариф для населення». 

Щодо будинків, які наразі не опалюються, то директорка департаменту ЖКГ ОДА пояснила: «У нас, як і завжди, є пориви на тепломережах – тому періодично відключається певна частина будинків».

Інші випуски
Більше відео