Що змінює банк для інтернетпродавців

28 жов. 19:20


Гості: Анжела Дзінзюра - спеціалістка з комунікацій одного з державних банків у Кіровоградській області.

Iнна Твердохлiб - начальниця управлiння податкового адмiнiстрування фiзичних осiб Головного управлiння ДПС у Кiровоградськiй областi. 

Олександр Максименко - головний державний iнспектор вiддiлу фактичних перевiрок управлiння податкового аудиту Головного управлiння ДПС у Кiровоградськiй областi.

 

«Ми будемо блокувати ті картки і карткові рахунки, якщо в них кількість платежів буде перевищувати 100 на місяць, – звернула увагу Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій одного з державних банків у Кіровоградській області. – Картка фізичної особи не має працювати як картка бізнесу».

«У нас на сьогодні  є чотири групи спрощеної системи оподаткування», – нагадала  Iнна Твердохлiб - начальниця управлiння податкового адмiнiстрування фiзичних осiб ГУ ДПС у Кiровоградськiй областi.

 «Якщо ФОП здійснює діяльність і розрахунки отримує з рахунку на рахунок банку або йде перерахування на його рахунок, то касовий апарат в цьому випадку не потрібен», – підкреслив Олександр Максименко, головний державний iнспектор вiддiлу фактичних перевiрок управлiння податкового аудиту ГУ ДПС у Кiровоградськiй областi.

Інші випуски
Більше відео