Не всі громади області прийняли рішення про початок опалювального сезону

19 жов. 19:20


На території Кіровоградської області розпочався опалювальний сезон. Водночас маємо проблеми з теплопостачанням. Про те, яка ситуація з опалювальним сезоном в наших громадах, говорила гостя програми: Ольга Довжук – директорка департаменту житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА.

«На сьогодні всі котельні підготовлені до початку опалювального сезону. При цьому бюджетні установи, які мають власні котельні, що працюють на природному газі, почали з 13 жовтня процедуру укладання договорів на постачання природного газу відповідно до визначеної ціни. Така робота повинна бути закінчена до 25 жовтня. З сьогоднішнього дня це питання під особливим контролем Кіровоградської обласної державної адміністрації».

«У Світловодській територіальній громаді підприємства «Світловодськпобут» і «Власівські мережі» отримали акти готовності, виконали весь комплекс робіт з підготовки до опалювального сезону».

«У Долинській сьогодні повинна запускатися котельня Центральної районної лікарні».

«На сьогодні ще дві території (Надлацька в Голованівському районі і Гурівська в Кропивницькому районі) навіть рішення ще не прийняли про початок опалювального сезону».

Інші випуски
Більше відео