Зателефонуйте мамі — UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

Зателефонуйте мамі — UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

11 тра. 2021

З 8 травня в ефірах радіо і телебачення Кропивницької філії Суспільного стартував цикл міжпрограмних відеороликів до Дня матері. Готувала проєкт спеціальна кореспондентка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Вікторія Колосова. У відео відомі кропивничани розповідають про своїх мам та дякують за підтримку. Ці історії впродовж тижня можна дивитись на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ і слухати на UA: Українське радіо Кропивницький. Також відеорозповіді доступні на діджитал-платформі Суспільне Кропивницький.

Читайте також: «Я не зламалась» — дивіться на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ історію Світлани Мозгової у документальному фільмі про життя українок у 1990-ті

«Епідемія коронавірусу, яка спричинила постійні локдауни та самоізоляції,  надзвичайно актуалізувала родинні цінності і вкотре підкреслила роль матері, зазначає в. о. продюсерки філії Яна Бабак. —   Сьогодні матерям особливо непросто, карантинні умови вимагають психологічної, фізичної, ментальної витримки. А мама — це частинка особистості кожного з нас, її слід у кожній нашій життєвій перемозі та поразці. Навіть якщо вона вже фізично не поруч.  Навіть якщо у дорослому віці стосунки з мамою не складаються. Як мінімум, варто бути вдячними за життя. Нашим спецпроєктом ми хочемо спонукати глядачів зателефонувати, прийти до своєї мами, або ж хоча б подумки сказати їй ті важливі слова вдячності».

Всього підготували п’ять міжпрограмок. 

Євген Курман, головний режисер Кропивницького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького 

Олег Дорощук,  призер юнацьких Олімпійських ігор, член збірної команди України з легкої атлетики

Ірина Ткаченко,  директорка Агенції сталого розвитку "Хмарочос"

Лариса Філоретова, заслужена працівниця освіти України, декан факультету історії та права ЦДПУ ім. В. Винниченка

Катерина Колтунова, співзасновниця громадського простору "Krop:HUB" та Інна Колпак,  голова ГО "Серця матерів Кіровоградщини"

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і регіональними новинами Кіроворградщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Кропивницький у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.