Волейбольні матчі фіналу Кубка України — на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

Волейбольні матчі фіналу Кубка України — на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

18 бер. 2021

19-20 березня  UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та всі регіональні телеканали Суспільного мовлення транслюватимуть волейбольні матчі фіналу Кубка України 2020–2021. Чотири найсильніші команди зберуться у Городку Хмельницької області, щоб визначити переможця сезону.

Читайте також: Трансляція головної регати світу в ефірі регіональних телеканалів Суспільного

У п’ятницю, 19 березня, на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ дивіться півфінали: 

  • 13:00 — «Епіцентр-Подоляни» (Городок) та ВК «Житичі-ПНУ» (Житомир);

  • 15:30 — «Барком-Кажани» (Львів) й ВК «МХП-Вінниця» (Вінниця).

У суботу, 20 березня:

  • 11:00 — поєдинок за третє місце;
  • 14:00 — фінальна гра.

Як раніше зазначала генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фреймовник планує збільшити кількість локальних спортивних трансляцій в ефірі регіональних телеканалів Суспільного.

«Наші глядачі полюбляють уболівати за свою національну команду під час спортивних подій. Про це свідчать дані з маркетингової стратегії для регіонального мовлення, а також останні дослідження нашого департаменту стратегічного маркетингу. На майбутнє ми плануємо збільшити кількість локальних спортивних трансляцій в ефірі регіональних телеканалів Суспільного. Таким чином, ми висвітлюватимемо стан справ зі спортом у регіонах і надаватимемо можливість нашій аудиторії стежити за цікавими подіями», — сказала Марія Фрей.

Для довідки: з 2011 по 2016 рік переможцем Кубка України був харківський «Локомотив», з 2017-го до 2019-го першість тримали львівські «Барком-Кажани», минулого року перемогу здобули житомирські «Житичі».

Читайте також: «Про спорт не можна розповідати байдуже», — ведучий програми «Спорт» Денис Зерченко

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Новини про Кіровоградщину читайте  на діджитал-платформах Суспільне Кропивницький: