Команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ провела товариську волейбольну зустріч з освітянами

Команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ провела товариську волейбольну зустріч з освітянами

9 бер. 2021

Кропивницька філія Суспільного відзначила Міжнародний жіночий день товариською волейбольною зустріччю з командою  професійного ліцею сфери послуг і торгівлі. Команди у складі двох чоловіків та чотирьох жінок грали до трьох перемог. Коментував гру і пояснював учасникам без досвіду правила спортивний журналіст з 18-річним стажем Олександр Сметанко. Першу партію виграла команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, другу — команда ліцею. У третій також перемогли телевізійники і були за крок до перемоги у грі, але дві наступні партії виграли господарі, у яких була «довша» лавка запасних, тоді як команда Суспільного грала вшістьох без замін. У результаті — маємо перемогу команди ліцею з рахунком 3:2 і море емоцій від учасників. 

 

«Можна сказати, що у нас відбулася не гра заради гри, а, скоріше, дружній тімбілд задля отримання позитивних емоцій. У передсвятковий день усі учасники змагання отримали гарний настрій - що, власне, і було нашою метою», зазначає т.в.о. продюсерки UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Яна Бабак.

Для відеомонтажера Олега Кувакіна, багаторазового переможця Всеукраїнських змагань з волейболу серед ветеранів, гра була «рідною»,  а  Наталія Сметанко, ведуча програми «Радіомайдан» у волейбол грала вперше.

«Враження від гри просто неймовірні, спорт — це завжди азарт і адреналін, — розповідає журналістка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Наталія Сметанко. — Я спочатку дуже хвилювалася, оскільки є новачком у волейболі, боялася підвести свою команду, але підтримка чоловіка, досвідчених колег, теплий прийом господарів налаштували на позитив. Вдячні організаторам свята за чудову можливість спілкування та занурення у світ спорту». 

Читайте також: Суспільне — серед лідерів із дотримання гендерного балансу

Арбітр зустрічі Олександр Сметанко дотримувався нейтралітету, але таки підказував новачкам, які м’ячі і чого не можна чіпати.

«Це класна ідея, що сподіваємося, матиме продовження. Багато емоцій, драйву, брак майстерності команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ компенсували великим бажанням перемогти, — зазначає журналіст UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олександр Сметанко. — На мою думку, попри результат, перемогла дружба».

Читайте також: Команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ вдосконалює діджитал та планування у програмі від шведських колег

Нагадаємо,  UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ — це філія Суспільного мовлення у Кіровоградській області. 

UA: Суспільне мовлення — це найбільша незалежна медіакомпанія України. У кожному куточку країни, хоч би де ви були — Суспільне завжди поруч. Ми — мережа телеканалів, радіоканалів та цифрових платформ. Загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА, радіо UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура, сайти Суспільне | Новини, Суспільне | Культура, Суспільне | Спорт, UA: Євробачення, UA: КАЗКИ, UA: Класична музика.



Фото і відео Вікторії Талашкевич