Обов’язки продюсерки  UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ виконуватиме Яна Бабак

Обов’язки продюсерки UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ виконуватиме Яна Бабак

1 бер. 2021

У лютому 2021 року відбувся відкритий конкурс на посади продюсерів регіональних філій Суспільного UA: ОДЕСА та UA: ХАРКІВ. Продюсеркою UA: ОДЕСА стала Олена Кваша.

Тому 1 березня на засіданні правління акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» ухвалено рішення про призначення Яни Бабак  тимчасовою виконувачкою обов’язків продюсерки Кропивницької  філії Суспільного.

Олена Кваша розпочне роботу на посаді продюсерки UA: ОДЕСА з  5 березня.

 

«Рада бути частиною команди Суспільного і долучитися до роботи вже в Одесі, дякую правлінню НСТУ за довіру. Маю надію, що мій досвід та досвід команди Одеської філії у поєднанні будуть корисними для роботи. Власне правило в роботі схоже дещо на принцип лікарів — «Не нашкодити!», тож на цих засадах і розпочнемо. Своєму колективу, глядачам в Кропивницькому дуже вдячна і залишаюсь завжди на зв’язку», — зазначає продюсерка UA: ОДЕСА Олена Кваша.

Яна Бабак  приєдналась до колективу обласного радіо Кропивницького у 2016 році, має вищу освіту за спеціальністю «політологія». У команді Суспільного працювала у радіо- і телепроєктах суспільно-політичного напряму, була ведучою ранкового шоу на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.

«Перш за все, хочу сказати, що наразі Суспільне вже знаходиться на рівні розвитку, коли найважливішу роль в управлінні будь-якою ланкою процесів відіграє система цінностей мовника. Тобто, ці цінності задають настрій і напрямку руху, і методам управління керівника. І навіть ідеям, які хочеться та варто реалізовувати. Наша філія не виняток, каже т. в. о. продюсерки UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Яна Бабак.  За попередні роки колектив під керівництвом Олени Кваші зміг презентувати регіону Суспільне як сучасне, авторитетне, надійне, соціально відповідальне медіа. Наші глядачі, читачі, слухачі - це великою мірою вже сформована аудиторія, яка орієнтується на змістовну та якісну інформацію. Відповідно, головною моєю метою буде активна участь у розширенні меж цієї аудиторії, та всебічне сприяння у реалізації її права на здоровий медіапростір. Це відповідальна місія, але вона однозначно під силу нашій команді, а отже, і мені».

Читайте також: У ефірі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ побільшає випусків місцевих новин

Нагадаємо, Олену Квашу на посаду продюсерки  Кіровоградської філії Суспільного було обрано у  грудні 2017.

У регіональних філій Суспільного є два керівники: менеджер філії відповідає за адміністративно-господарський напрям роботи, а продюсер філії — за творчі питання і контент. Вони обираються на відкритому конкурсі.