UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ інформаційно підтримує IX Форум розвитку громадянського суспільства

UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ інформаційно підтримує IX Форум розвитку громадянського суспільства

16 гру. 2020

17 грудня 2020 року відбудеться IX Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій». Суспільний мовник — інформаційний партнер події. Цьогоріч Форум розвитку громадянського суспільства об’єднає 25 комунікаційних майданчиків (24 області та Крим). Кожен із регіональних партнерів  формує свою програму, яка буде відображена і транслюватиметься на єдиній онлайн-платформі.  У Кропивницькому партнером всеукраїнської події стала громадська організація «Територія успіху».


Щоб приєднатись до події онлайн — реєструйтесь за посиланням: https://forum.ednannia.ua


На регіональному майданчику Форуму у Кропивницькому заплановано три події:

  • майстерня капелюшника — тут відбудеться обговорення в інтерактивному форматі питань діяльності громадських організацій в умовах пандемії та проблем становлення і розвитку громадянського суспільства;
  • форум-театр — ця частина буде включена у загальнонаціональну трансляцію, говоритимуть про питання взаємодії влади і громади;
  • TED - конференція — місцеві спікери розкажуть про неординарні та цікаві громадські ініціативи Кіровоградщини.


«Унікальність Форуму — це  глобальне мережування, — каже виконавча директорка ГО «Територія Успіху» Інга Дуднік.Тут є можливість познайомитися з іншими, представити себе, знайти партнерів, залучити фінансування, почути нові тренди, побачити проблеми регіонів і зрозуміти чи є такі у наших громадах».

Більше про Форум у Кропивницькому слухайте у програмі «Радіодень».

Основна сцена Форуму розміщуватиметься у НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55).  Очікується, що у роботі Форуму візьмуть також участь представники ОГС з інших країн (Польщі, Норвегії, Швеції, Словаччини, Сполучених Штатів Америки), медіа, дипломатичний корпус, представники донорських організацій та органів влади.


Організатори зазначають, що всі майданчики працюватимуть з дотриманням карантинних норм. Всі трансляції Форуму відбуватимуться на одній платформі  https://forum.ednannia.ua. Після реєстрації ви отримаєте лист із запрошенням.