Топспікери Світового Конгресу Українців говоритимуть у «Суспільній студії»

Топспікери Світового Конгресу Українців говоритимуть у «Суспільній студії»

16 жов. 2020

Цієї суботи, 17 жовтня, телеканали UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та всі регіональні канали Суспільного транслюватимуть перший віртуальний форум «Єднаємось Україною» Світового Конгресу Українців.

Читайте також: Програму «Країна пісень» номінували на медіапремію ADAMI

Трансляція на телеканалі UA: КУЛЬТУРА й усіх регіональних каналах Суспільного, зокрема UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, розпочнеться о 15:00 із ведучими «Суспільної студії» Анатолієм Єремою та Інною Москвіною. У студії спецпроєкту «Єднаємось Україною» говоритимуть про важливість об’єднання й цінність співпраці української спільноти по всьому світу. О 16:00 до трансляції долучиться суспільний канал UA: ПЕРШИЙ. На онлайн-зв’язку зі студією будуть топспікери форуму й представники української діаспори, зокрема в Канаді та Франції. До розмови долучаться: президент Світового Конгресу Українців Павло Ґрод, співзасновниця Центру Анни Київської у Франції Вікторія Гринчишин, архиєпископ-митрополит Філадельфійський УГКЦ в США Борис Ґудзяк, відома диригентка Оксана Линів, регіональна віцепрезидентка Світового Конгресу Українців Наталія Пошивайло-Таулер та колишня міністерка фінансів України Наталія Яресько

У «Суспільній студії» ведучі Анатолій Єрема та Інна Москвіна разом із гостями з’ясовуватимуть, що саме об’єднує українців по всьому світу. Також говоритимуть про те, що треба робити для зміцнення іміджу України, як бути українцем, живучи за тисячі кілометрів від батьківщини, що можна й треба робити діаспорянам та до яких викликів сучасності мають бути готовими українці.

Президент Світового Конгресу Українців Павло Ґрод уже розповідав в ефірі «Суспільної студії» про важливість конгресу для кожного українця й анонсував головні тези, які обговорюватимуть на заході.

Трансляцію віртуального форуму «Єднаємось Україною» також можна буде переглянути на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, проєкт «Суспільна студія» виходить в ефірі на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ щотижня з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 та з 18:20 до 19:00.