Стародавні медичні інструменти й робота сучасних лікарів — проєкт UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ до Дня медичного працівника

Стародавні медичні інструменти й робота сучасних лікарів — проєкт UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ до Дня медичного працівника

22 чер. 2020

Команда Суспільного Кропивницького створила тематичний проєкт, щоб виявити повагу і підтримку медикам області. Цей проєкт об’єднав всі платформи UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ — тематичні ефіри на радіо і телебаченні, відеоісторія та публікація про сім’ю медиків, флешмоб подяки на фейсбук-сторінці філії та цікаві факти про стародавні медичні інструменти в інстаграмі.

Читайте також: Як працює діджитал-група у Кропивницькому 

«Хвилі емоційної підтримки сьогодні важливі. І в цьому сенсі — флешмоби та інші різноманітні форми, що сьогодні доступні через діджитал — можуть допомагати відчувати підтримку тим, хто її найбільше потребує. На нашу думку, особливої уваги в умовах пандемії заслуговує багато людей, але медики — в першу чергу. Ми зробили вже дві такі акції — раніше для медичних сестер і тепер для лікарів», — каже продюсерка Суспільного у Кропивницькому Олена Кваша.

«Людина, яка приходить і приносить найдорожче – своє здоров’я, розраховує на те, що лікар ставитиметься до неї як до головного пацієнта в житті. Відповідно, якщо не горіти своєю роботою, не намагатися з останніх сил надати допомогу, результати будуть посередні», — так про свою роботу розповідає Володимир Шкатула, лікар обласної лікарні у Кропивницькому. Він з дружиною Ольгою вже 15 років лікують кропивничан. День медика подружжя лікарів вважають добрим приводом подякувати колегам за роботу.

Кілька фактів про давні медичні інструменти (перший протез чи шоломи для МРТ) дізналися підписники інстаграм-сторінки Суспільного Кіровоградщини.

У телерадіопрограмі «Радіомайдан» говорили про роботу медзакладів Кропивницького в умовах коронавірусу. Також підтримали медиків і у ранковій програмі на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Нагадаємо, на сайті філії можна дивитись і слухати UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ онлайн.