UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ запрошує приєднатись до флешмобу #подякуймедичнійсестрі

UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ запрошує приєднатись до флешмобу #подякуймедичнійсестрі

12 тра. 2020

До Міжнародного дня медичної сестри Суспільне Кіровоградщини ініціює флешмоб #подякуймедичнійсестрі. Команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ створила відеоролик, у якому звучать слова вдячності медпрацівникам. Його транслюватимуть у телеефірі та опублікують на офіційній сторінці філії у фейсбук.

«Ми хочемо підтримати медичних працівників, зокрема медичних сестер, які також тримають удар пандемії, — каже продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша. — Думаємо, що публічна подяка і вітання можуть створити настрій, додати сил для щоденної роботи, підкреслити важливість кожного у боротьбі з хворобою».

Журналісти пропонують приєднатись до флешмобу всім охочим. Для цього треба зняти відео і розмістити його у соцмережах з хештегом #подякуймедичнійсестрі, або просто висловити слова вдячності під публікацією з роликом на сторінці UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. 

«Ми розуміємо наскільки важливо сьогодні показати нашу вдячність за ту роботу, яку щодня роблять медсестри, за щиросердну турботу про пацієнтів. Це, щонайменше, заслуговує поваги», — зазначає режисерка відеоролика Вікторія Колосова.

Читайте також: Стараємося показувати й позитивні сюжети, а не лише про коронавірус, — шефредакторка новин Суспільного у Кропивницькому