Суспільне Кіровоградщини запрошує приєднатись до спільноти «Кропивницький на карантині»

Суспільне Кіровоградщини запрошує приєднатись до спільноти «Кропивницький на карантині»

7 кві. 2020

Цього тижня UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ створив у фейсбук спільноту для обміну думками про карантинні події в області. Група «Кропивницький на карантині» відкрита для всіх, хто має доступ до інтернету у містах і селах Кіровоградщини.

«Ми хочемо підтримати в цифровому просторі містян та жителів області, тому створили відкритий комунікаційний майданчик для інформування та спілкування на найбільш актуальну тему сьогоднішнього дня, — каже продюсерка Суспільного Кропивницького Олена Кваша. — Маємо надію, що ця група дасть можливість навіть трішечки зняти напругу, адже будемо не тільки ділитися інформацією, а й обмінюватимемось успішними та цікавими справами».

Команда Суспільного запрошує долучатися до групи «Кропивницький на карантині», ділитись темами, розповідати про добрі справи й не замовчувати проблем. Відео, фото та історії з різних куточків області, розповіді про роботу магазинів, аптек, поліклінік, шкіл, базарів та господарських і критичних служб допоможуть нашим журналістам оперативно реагувати на події, якісно перевіряти факти і залучати найкращих експертів для сюжетів та ефірів.

«Наповнювати спільноту будемо новинами про карантин та коронавірус в області. Також запрошуємо учасників групи ділитися своїми історіями про «життя на карантині», розповідати про можливості для розвитку та секрети доброго настрою», – каже адміністраторка групи Мілана-Анастасія Панченко.

«У кожного з нас у стрічці є відео про те, як наші друзі чи знайомі встановили рекорд з підтягування на перекладині за час карантину, навчились робити санітайзер чи «відвідали» Віденську оперу, — зазначає керівниця діджитал-платформи Суспільного Кропивницького Олена Демчак. — Хочеться, щоб у групі «Кропивницький на карантині» поряд із офіційними новинами, експертною думкою, історіями про допомогу та підтримку було і місце для гумору, іронії та мемів. Сподіваємось, це допоможе нам у цей непростий час».

Приєднатись до групи можна тут. Запрошуйте друзів, разом буде краще.

Нагадаємо, дивитись, слухати й читати Суспільне Кіровоградщини можна не тільки в ефірі телебачення і радіо, а й на діджитал-платформі філії.

Наразі команда UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19.