Робота  UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

На Суспільному Кіровоградщини всі програми власного виробництва виходять у ефір, планується внести зміни у проєкт "Ранкова кава",  колектив новин оперативно інформує про перебіг подій під час карантину, проте, буде внесено деякі зміни у організацію роботи. 

«Під час карантину ми вирішили звернути особливу увагу на шкільну аудиторію. Молодших школярів і тих, хто готується до ЗНО. Відтак, в ранковому шоу буде більше пізнавальної інформації для молодших школярів і дошкільнят. А в «Радіодні» - для старшокласників», - зазначає продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша.

«Ми завжди, за будь-якої ситуації, працюємо за стандартами, об’єктивно та оперативно даємо нашим глядачам та слухачам інформацію. По суті наша робота не змінилась. Єдине, ми більш прискіпливо перевіряємо інформацію, аби не створювати паніки серед населення. Ми не дозволяємо собі якихось двозначних висловлювань. На нашому сайті та на сторінці UA.КРОПИВНИЦЬКИЙ у Facebook з’явилось більше роз’яснювальних матеріалів», - розповідає шеф-редакторка новин UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Ірина Дєдушева.

Команда новинарів щодня готує до ефіру по три випуски новин для платформ радіо і телебачення.  На хвилях UA: Українське радіо Кропивницький  новини виходять у ефір о  12:10, 17:40 та 20:10, на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ  -  о 13:3017:10, 19:00, 20:30.

Наразі у приміщення Кропивницької філії Суспільного обмежено доступ осіб, що не беруть участь у забезпеченні виробничого процесу, проводяться додаткові заходи з прибирання і дезінфекції, 8 працівників переведено на дистанційну роботу. Такі заходи є тимчасовими й вимушеними, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу (COVID-19).

«Ми скасували екскурсії в музей і студії, мінімізували проведення нарад, надаємо перевагу засобам дистанційної комунікації, проводимо роз’яснювальну роботу щодо запобігання поширення вірусу, — каже менеджер Кропивницької філії Суспільного Костянтин Карпов. — Також було розглянуто можливості зміни сітки мовлення відповідно до ситуації у регіоні та країні, щоб  за потреби оперативно забезпечити спецефіри».

Нагадаємо, телевізійний і радійний ефіри UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ можна дивитись і слухати онлайн на сайті філії, записані програми можна переглянути  у ютубі, інформацію про перебіг подій - на новому новинному сайті Суспільного,  оперативну інформацію шукайте у соцмережах: фейсбук, інстаграм.