На UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ підготували тематичні ефіри до Дня Героїв Небесної Сотні

На UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ підготували тематичні ефіри до Дня Героїв Небесної Сотні

20 лют. 2020

20 лютого в ефірі радіо і телебачення Суспільного Кіровоградщини транслювали тематичні програми до Дня Героїв Небесної Сотні.

У проєкті «Ранкова кава» показали сюжет про героя Небесної Сотні з Кіровоградщини Віктора Чміленка.

У студії ранкової програми на гостьових майданчиках говорили про події Революції Гідності та допомогу учасникам військових операцій. 

Громадська діячка з Кропивницького Тетяна Бородіна, представниця жіночого крила Майдану міста, членкиня Ради Кіровоградського Євромайдану, поділилась своїми спогадами про події 2014 року.  

Кризовий психолог Андрій Фоменко розповів про  роботу із військовими, що розпочалася у 2014 році. У Кропивницькому Андрій Фоменко очолює центр ресоціалізації військових «Коловорот», тут працює команда волонтерів-психологів, які допомагають військовим боротися з посттравматичними та іншими психологічними наслідками війни. 

У вечірньому радіо- і телеефірі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ транслюватиметься програма «Радіомайдан»

Світлана Проскурова - кандидатка історичних наук, доцентка кафедри історії України ЦДПУ ім. В. Винниченка, координаторка робочої групи зі збору спогадів учасників Кіровоградського Євромайдану в межах проєкту «Майдан: усна історія» Українського інституту національної пам’яті, Наталя Вельгун - учасниця Кіровоградського Євромайдану, директорка ЗОШ № 30 м. Кропивницького та Кирило Поліщук - поет, учасник Кіровоградського Євромайдану, співупорядник збірки революційної поезії "До барикад",  поділяться своїми думками про осмислення пам’яті про Революцію Гідності у науці, літературі, вихованні.

Нагадаємо, програми Суспільного Кіровоградщини можна дивитись онлайн на сайті філії.