У Кропивницькому презентують нові програми та оновлення у конкурсах УКФ

У Кропивницькому презентують нові програми та оновлення у конкурсах УКФ

18 лис. 2019

Цьогоріч Український культурний фонд має на меті залучити до конкурсних програм якомога більше заявників із різних областей України. Протягом листопада-грудня відбудуться інформаційні дні в регіонах. UA: Суспільне мовлення є інформаційним партнером УКФ. Уже 27 листопада у Кропивницькому менеджери фонду розкажуть  про нові напрями роботи, повідомлять про зміни в подачі заявок на участь у конкурсах та дедлайни їх прийому. 

Організатори запрошують на презентацію представників культурних та креативних індустрій, культурних менеджерів і кураторів, представників вищих навчальних закладів, митців та всіх, хто має бажання втілювати проєкти культурного розвитку свого регіону.

Охочих чекають у креативному ІТ-просторі KOWO, провулок Васильківський, 10. Зустріч триватиме з 15:00 – 18:00. 

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням

Нагадаємо, Український культурний фонд — державна установа, що сприяє розвитку національної культури і мистецтва у контексті актуальних світових тенденцій. Першого листопада стартували десять конкурсних програм від УКФ на 2020 рік. До переліку обраних програм увійшли: знакові події; навчання, обміни, резиденції, дебюти; інноваційний культурний продукт; аналітика культури; інклюзивне мистецтво; аудіовізуальне мистецтво; мережі та аудиторії; культура, туризм, регіони; культура заради змін; культурні столиці.