Понад 5,8 млн переглядів за рік — на ютуб-каналі Суспільне Кропивницький

Понад 5,8 млн переглядів за рік — на ютуб-каналі Суспільне Кропивницький

27 гру. 2023

Відеорепортажі Суспільне Кропивницький у 2023 році на ютуб-сторінці філії переглянули 5 мільйонів 804 тисячі 570 разів, а кількість підписників збільшилась з 33 тисяч до 43,6 тисячі. 

Читайте також: Понад 10 мільйонів підписок на сторінках Суспільного в соцмережах

Ці сюжети та історії зібрали найбільше переглядів:

  • Прощання з двома випускницями з Новгородки, які загинули під час автомобільної аварії біля селища Новгородка Кропивницького району. Загинули троє дівчат, ще четверо підлітків травмувалась. 16-річну травмовану лікували в обласній дитячій лікарні у Кропивницькому. Водія затримали, йому вручили підозру в порушенні правил безпеки під час керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Справу слухатимуть троє суддів, склад колегії має визначити апеляційний суд. Перше слухання відбулось у жовтні. Відео прощання переглянули 597 951 разів.
  • 193 776 разів дивились матеріал про законопроєкт «Про особливості регулювання підприємницької діяльності окремих видів юридичних осіб та їх об’єднань у перехідний період», який скасовує чинний Господарський кодекс і зобов’язує фермерські господарства впродовж п’яти років перетворитися на товариства або припинити діяльність, і реакцію на цей законопроєкт фермерів Кіровоградщини.
  • Сюжет про те, як жителі сіл Олександрівка і Рубаний Міст Новоукраїнського району Кіровоградської області у придорожньому кафе безплатно годують військових зібрав 141 454 перегляди. Допомагати почали з другого дня повномасштабного російського вторгнення. За словами старости округу Валерія Бобринця, допомагатимуть бійцям до перемоги України.
  • У громади Кіровоградської області з підтопленої частини Херсона, після підриву росіянами Каховської гідpоелектpостанції, евакуювали 19 собак. Троє з них прихистили у місті Бобринець Кропивницького району, 16 привезли в обласний центр. Вони були голодні, налякані, деякі контужені, розповіла Суспільному керівниця притулку для тварин «Бім» Катерина Дорош. Цю історію дивились 93 560 разів.
  • У квітні під час рейду Кременчуцьким водосховищем в Олександрійському районі Кіровоградської області інспектори рибоохоронного патруля виявили три сітки для вилову риби. Під час нересту рибу не можна ловити, щоб не зменшувалась її кількість у водоймах. Суспільне дізнавалось, яка відповідальність передбачена за порушення правил рибальства. Сюжет зібрав 66 102 переглядів.
  • Рідні загиблих військових просили посилити нагляд та охорону за Алеєю почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища у Кропивницькому. З їхніх слів, з могил крадуть квіти й рушники, псують прапори. З журналістами вони зустрілись 18 грудня, а вже 19 грудня заступник міського голови Олександр Вергун розповів Суспільному, що до охорони кладовища залучили міську дружину й побудують огорожу. За тиждень сюжет подивились понад 40 тисяч разів.

Також діджитал-група Суспільне Кропивницький у 2023 році почала публікувати YouTube Shorts. У 2023 році підписники ютуб-сторінки найбільше дивились і коментували наступні короткі відео:

Читайте також: Різдвяний проєкт «Колядки з бомбосховищ»: Суспільне Кропивницький

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини про події у Кропивницькому та Кіровоградській області — на платформах: 

 Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті.