Дивіться матчі жіночої збірної України з футболу у Лізі націй на Суспільне Кропивницький

Дивіться матчі жіночої збірної України з футболу у Лізі націй на Суспільне Кропивницький

20 вер. 2023

У п’ятницю, 22 вересня, жіноча збірна України з футболу розпочне свої змагання у межах Ліги націй. Наживо перший матч проти збірної Сербії транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Кропивницький, Суспільне Вінниця, Суспільне Хмельницький тощо), сайті Суспільне Спорт і новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі). Початок гри о 16:00.

Читайте також: Жіноча збірна України з волейболу у відборі на Олімпіаду-2024 — дивіться на Суспільному

Всі збірні у Лізі націй розподілені за лігами A, B та C відповідно до рейтингу національних команд УЄФА. Збірна України гратиме у лізі B, групі 3, де її суперницями стануть збірні Сербії, Польщі та Греції.

Графік матчів збірної України:

  • Україна – Сербія — 22 вересня, 16:00;
  • Польща – Україна — 26 вересня, 19:00;
  • Греція – Україна — 27 жовтня;
  • Україна – Греція — 31 жовтня;
  • Україна – Польща — 1 грудня;
  • Сербія – Україна — 5 грудня.

Формат змагань

Переможець групи автоматично проходить до ліги A, а команда, що посяде друге місце в лізі B, гратиме стикові матчі проти однієї зі збірних, яка посяде 3-є місце у своїй групі ліги A.

Третє місце у групі означатиме, що збірна має зіграти стиковий матч за місце у лізі B з командою з ліги C. Четверте місце — виліт до ліги C.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні. 

Оперативні новини про події у Кропивницькому та Кіровоградській області — на платформах: 

 Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті.