Суспільне Кіровоградщини інформуватиме про перебіг позачергових парламентських виборів у області

Суспільне Кіровоградщини інформуватиме про перебіг позачергових парламентських виборів у області

19 лип. 2019

21 липня в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори. Кореспонденти та ведучі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ працюватимуть на дільницях та у студії, щоб інформувати краян про перебіг волевиявлення в області.

У неділю, впродовж дня в ефір вийдуть 3 випуски новин13:30, 17:00, 19:00) на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та 2 випуски радіоновин12:10 та 17:10) на UA: Українське радіо КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Оперативне інформування про голосування, надзвичайні події чи порушення виборчого законодавства на дільницях області відбуватиметься на офіційній сторінці UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ у фейсбук та на сайті філії. 

Вечірній випуск новин на UA: Українське радіо КРОПИВНИЦЬКИЙ буде доповнено розмовою з експертами про перебіг виборів у регіоні.

Онлайн трансляція програм Суспільного Кіровоградщини доступна на сайті UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Нагадаємо, щоб допомогти виборцям зробити усвідомлений вибір, команда Суспільного створила політичний проєкт “Виборчий округ: Співбесіда”.  У ефірах на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ брали участь кандидати у народні депутати України, що балотуються у 99,100,101,102,103 одномандатних виборчих округах області.