Суспільне транслюватиме матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025

Суспільне транслюватиме матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025

5 вер. 2023

12 вересня молодіжна збірна України U21 з футболу стартує у відбірковому турнірі на Чемпіонат Європи 2025 року. Матчі за участі України транслюватиме Суспільне Кропивницький, сайт Суспільне Спорт та новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Україна – Англія та Італія – Україна — дивіться на Суспільному та MEGOGO

Напередодні початку відбіркового циклу, 8 вересня о 19:15 збірна України проведе товариську гру проти молодіжної збірної Німеччини. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт.

Перед поєдинком, о 18:55 дивіться футбольну студію з ведучими Юлією Пазенко та Віталієм Волочаєм.

Перший матч відбіркового циклу Україна проведе 12 вересня о 19:30 проти молодіжної збірної Північної Ірландії. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт.

Зазначимо, у відборі на Євро молодіжна збірна України гратиме у групі F, де її суперниками стануть збірні Англії, Північної Ірландії, Азербайджану, Люксембургу та Сербії.

Графік матчів збірної України до кінця 2023 року у відборі на молодіжне Євро-2025:

  • Україна – Північна Ірландія — 12 вересня;
  • Люксембург – Україна — 12 жовтня;
  • Україна – Англія — 16 жовтня;
  • Україна – Люксембург — 17 листопада;
  • Україна – Азербайджан — 21 листопада.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.