Україна – Англія та Італія – Україна — дивіться на Суспільному та MEGOGO

Україна – Англія та Італія – Україна — дивіться на Суспільному та MEGOGO

4 вер. 2023

9 вересня та 12 вересня збірна України з футболу проведе два матчі у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи 2024 року. Суперниками українців стануть збірні Англії та Італії. Наживо матчі покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також в ефірі Радіо Промінь.

  • Україна – Англія — 9 вересня, 19:00

Україна та Англія проведуть свою другу зустріч у поточному відборі. Номінально домашній поєдинок для України відбудеться у польському Вроцлаві. У першому поєдинку англійці на Вемблі переграли українців з рахунком 2-0. Досі англійці не зазнали жодної поразки у відборі й очолюють групу C з 12 очками в активі.

Читайте також: Дивіться Чемпіонат Європи з футзалу U19 на Суспільному

  • Італія – Україна — 12 вересня, 21:45

Для України та Італії це буде перша очна зустріч у цьому відборі. Наразі італійці займають третю сходинку у групі C з 3 очками, проте вони провели на один матч менше за українців.

Загалом збірна України встигла провести три матчі у цьому відбірковому циклі. Україна переграла збірні Північної Македонії та Мальти й поступилася Англії. Наразі в активі українців 6 очок і проміжне друге місце у групі.

MEGOGO транслюватиме матчі в інтернеті ексклюзивно на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.