Література корінних народів України в сучасному книговидавництві — Олексій Ерінчак у проєкті «З нуля»

Література корінних народів України в сучасному книговидавництві — Олексій Ерінчак у проєкті «З нуля»

1 вер. 2023

3 вересня у проєкті Суспільне Крим «З нуля» — про культуру та майбутнє Криму, літературу корінних народів України та її представленість у книжковій індустрії. Співрозмовником ведучої програми Лариси Волошиної стане підприємець, засновник книгарні Олексій Ерінчак. Дивіться проєкт «З нуля» цієї неділі:

Читайте також: Відбудувати Україну в Криму: проєкт «З нуля» від Суспільне Крим

Олексій Ерінчак відкрив книгарню-кав’ярню напередодні повномасштабного російського вторгнення, в перші дні великої війни у приміщенні закладу команда організувала волонтерський штаб. Команда Олексія працює над подіями книжкового клубу та ютуб-проєктом.

У новому випуску «З нуля» ведуча Лариса Волошина поговорить з Олексієм Ерінчаком про нерозривний зв’язок Криму з материковою Україною, культуру та майбутнє півострова, літературу корінних народів України та її вплив у світі книжкової індустрії.

Цикл інтерв’ю «З нуля» виходить щонеділі на Суспільне Крим та місцевих каналах Суспільного Мовлення. Ведуча Лариса Волошина разом з гостями проєкту шукає відповіді на питання: як відбудовувати Крим та Україну в Криму фактично з нуля після більш ніж дев’яти років російської окупації півострова. Над проєктом працюють команда Суспільне Крим та команда місцевих каналів Суспільного Мовлення. 

Як раніше зазначив продюсер Суспільне Крим Руслан Халапов, проєкт «З нуля» — «про успіх об’єднання та спільної роботи у реінтеграції й відбудові як українського Криму, так і всієї країни».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутникові телеканали Суспільне Новини та Суспільне Спорт, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.