Матчі шостого туру УПЛ — дивіться на Суспільному

Матчі шостого туру УПЛ — дивіться на Суспільному

1 вер. 2023

На вихідних, 2 та 3 вересня, відбудуться матчі шостого туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ). Суспільне Кропивницький та сайт Суспільне Спорт покажуть два поєдинки — «Минай» – «Шахтар» та «Рух» – «Металіст 1925».

Читайте також: Чемпіонат Європи з волейболу серед чоловіків — дивіться на Суспільному

  • «Минай» – «Шахтар», субота, 2 вересня, 13:00

Донецький «Шахтар» наразі є лідером Чемпіонату України, маючи у своєму активі 11 очок за 5 зіграних турів. «Минай» посідає передостаннє 15-те місце з двома очками в активі.

  • «Рух» – «Металіст 1925», неділя, 3 вересня, 19:00

У турнірній таблиці «Рух» посідає друге місце, маючи 10 очок (львів’яни зіграли на одну гру менше, ніж «Шахтар»). «Металіст 1925» перебуває на 9-му місці з 6 очками в активі (харків’яни теж наразі зіграли лише чотири поєдинки).

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Наразі телеканал мовить у тестовому форматі.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.