Вечірній підсумок тижня «Суспільне. Спротив»: Ольга Міщук і Михайло Кушнір

Вечірній підсумок тижня «Суспільне. Спротив»: Ольга Міщук і Михайло Кушнір

6 лип. 2023

Команда Суспільне Одеса готує підсумкові дайджести інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив», які виходять на місцевих каналах Суспільного Мовлення та каналі Суспільне Новини щосуботи з повтором у неділю з 17:00 до 21:00. Ведучі студії проєкту Ольга Міщук і Михайло Кушнір розповіли, хто вони й чим цікавляться поза телеефіром.

Читайте також: «Це було надзвичайно!» — як команди з чотирьох регіонів разом працювали над інформаційним ранком 

Ольга Міщук

Ведучою новинних випусків «Суспільне. Спротив» є Ольга Міщук, яка у співпраці з колегами інформує телеглядачів про найважливіше. В телевізійній сфері — з 2004 року. 

За цей час встигла попрацювати і журналісткою, і випусковою редакторкою, була ведучою спортивної, розважальної, аналітичної програм. І от нарешті, за її словами, прийшла до того, від чого отримує найбільше задоволення, — вести новини в прямому ефірі, у праймтаймі.

Читайте також: Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Тетяна Климчук, Юрій Чорнобривець

«Темп роботи на “Суспільне. Спротив” — шалений. І дуже доречно, що ми з командою одне одного розуміємо з півслова, іноді навіть з пів погляду. Перед випусками — максимум активності, шлях з “монтажки” до ньюзруму займає 10 секунд, з ньюзруму до студії — взагалі доводиться телепортуватися. Тому останнім часом туфлі на підборах взуваю зовсім зрідка. Кеди й кросівки пришвидшують доставку інформації до глядача», — каже Ольга

У вільний час Ольга допомагає зооволонтерам Одеси.

Михайло Кушнір

Михайло закінчив Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова, спеціальність — «політологія». Працює на Суспільному з 2018 року. Спочатку долучився до команди «Тема дня», а згодом — до «Сьогодні. Головне». Спорт і читання — те, що дозволяє Михайлу відволіктись у вільний час.

«Робота Суспільного мовника та всеукраїнський інформаційний проєкт "Суспільне. Спротив" зокрема — це якісна та зважена інформація, яка особливо цінна під час війни: серед потоку емоційного контенту, пропаганди й постійних ворожих ІПСО. Бути частиною цієї команди — це про відповідальність», — говорить Михайло.

Маєте історію, яку хочете розповісти на всю країну, — пишіть на пошту команди проєкту «Суспільне. Спротив» sprotyv@suspilne.media.

Нагадаємо, «Суспільне. Спротив» — це щоденний прямоефірний інформаційний проєкт, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це оперативні новини щогодини, історії та інтерв’ю з усіх областей України.  Дивіться «Суспільне. Спротив» щодня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Місцеві канали Суспільного мовлять у кожному регіоні України — це Суспільне Тернопіль, Суспільне Миколаїв, Суспільне Чернігів, Суспільне Черкаси, Суспільне Харків та інші.