Жіноча збірна України з волейболу у фіналі Золотої Євроліги — дивіться на Суспільне Кропивницький

Жіноча збірна України з волейболу у фіналі Золотої Євроліги — дивіться на Суспільне Кропивницький

5 лип. 2023

У середу, 6 липня, та суботу, 9 липня, жіноча збірна України з волейболу проведе фінальне двоматчеве протистояння у Золотій Євролізі-2023. Суперницями України стануть волейболістки збірної Швеції. Прямі трансляції матчів дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Кропивницький, Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, суспільне Хмельницький тощо) та сайті Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне транслюватиме Чемпіонат Європи з футболу U-19

Перший, номінально домашній, матч українки проведуть у Румунії 6 липня. Початок трансляції о 18:00.

У півфінальному двоматчевому протистоянні збірна України здолала збірну Чехії. Спочатку, у номінально домашньому матчі, українки в трьох сетах переграли чешок — 25:22, 25:23, 25:17, а потім довели свою перевагу у виїзному матчі, здобувши ще одну перемогу в чотирьох сетах — 22:25, 25:11, 25:22, 25:16.

Збірна Швеції у півфіналі здолала збірну Бельгії. У першому матчі шведки здобули вольову перемогу в п’яти сетах — 24:26, 25:16, 16:25, 25:17, 18:16. У матчі-відповіді шведські волейболістки здолали бельгійок у трьох сетах — 25:20, 28:26, 25:17.

Зазначимо, для жіночої збірної України це вже другий фінал Золотої Євроліги в історії виступів. У 2017 році українки стали чемпіонками, здолавши у двоматчевому протистоянні збірну Фінляндії. 

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.  

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини про події у Кропивницькому та Кіровоградській області — на платформах: 

 Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті.