Україна у півфіналі молодіжного Євро з футболу — дивіться на Суспільному

Україна у півфіналі молодіжного Євро з футболу — дивіться на Суспільному

4 лип. 2023

У середу, 5 липня, о 22:00 молодіжна збірна України з футболу гратиме у півфіналі Чемпіонату Європи U-21 проти збірної Іспанії. Пряму трансляцію матчу дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький тощо), сайті Суспільне Спорт, ютуб-каналі Суспільне Спорт, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Суспільне транслюватиме Чемпіонат Європи з футболу U-19

У чвертьфінальному матчі збірна України здолала збірну Франції з рахунком 3-1. При цьому українці пропустили першими, проте ще до перерви змогли забити двічі. Перемога українців стала знаковою, оскільки вперше в історії молодіжна збірна України з футболу кваліфікувалася на Олімпійські ігри (на цьому Євро розігрувалися три путівки на Олімпіаду в Париж-2024).  

Суперники України, збірна Іспанії, у чвертьфіналі переграла збірну Швейцарії з рахунком 2-1. Для іспанців матч видався непростим, а для визначення переможця знадобилися 120 хвилин. Іспанія повела в рахунку у другому таймі, але у компенсований арбітром час швейцарці змогли зрівняти рахунок, перевівши гру в екстратайми. Наприкінці першого екстратайму іспанці забили переможний гол.

Україна та Іспанія вже зустрічалися на цьому Євро на стадії групового етапу. Тоді команди розписали нічию 2-2, при цьому іспанці двічі зрівнювали рахунок.

Також місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт покажуть перший півфінал Ізраїль – Англія, який розпочнеться о 19:00

Футбольна студія на місцевих каналах Суспільного Мовлення працюватиме напередодні двох поєдинків о 18:30 та 21:00, а також по завершенні матчу Іспанія – Україна. Про все найцікавіше розкажуть Юлія Пазенко, Олексій Мандзій та Віталій Волочай.

Фінал турніру відбудеться у суботу, 8 липня, о 19:00.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.  

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт. Радіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини про події у Кропивницькому та Кіровоградській області — на платформах: 

 Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті.