Суспільне оголошує відкритий конкурс на менеджерів п’яти філій

Суспільне оголошує відкритий конкурс на менеджерів п’яти філій

31 бер. 2023

З 3 по 14 квітня 2023 року триватиме приймання документів на конкурс на посади менеджерів філій Суспільне Дніпро, Суспільне Ужгород, Суспільне Запоріжжя, Суспільне Івано-Франківськ та Суспільне Чернівці. Подаватися можуть всі, хто хоче долучитися до команди Суспільного Мовлення та відповідає кваліфікаційним вимогам конкурсу. 

Суспільне Мовлення — це найбільша незалежна медіакомпанія України. Менеджери очолюють адміністративно-господарський напрям роботи філії. На цю посаду не призначають, а обирають через відкритий конкурс. 

Читайте також: Хаби у регіонах Суспільного: запитання — відповіді

Основні вимоги до претендентів та перелік документів для участі в конкурсі — в Оголошеннях за назвою філії, на менеджера якої плануєте подаватися: 

Ознайомтесь зі зразками документів (супровідний лист і згода на обробку персональних даних) та Положенням про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Для участі у конкурсному відборі претендент має подати пакет документів в паперовому вигляді (особисто або поштовим відправленням) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26 та скановані копії на електронну адресу: konkurs@suspilne.media. Усі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента.

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами телефону: (044) 294 97 20 або (044) 294 97 20.

Нагадаємо, згідно з Концепцію регіонального мовлення на 2022-2025 роки, відбудеться трансформація філій Суспільного, на базі яких будуть створені шість хабів Суспільного. Кожен з них включатиме центр виробництва та декілька бюро в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.