Лідери ютуб-переглядів у 2022 році: репортажі Суспільне Кропивницький

Лідери ютуб-переглядів у 2022 році: репортажі Суспільне Кропивницький

10 січ. 2023

Відео від Суспільне Кропивницький у 2022 році в YouTube переглянули 7 мільйонів 346 тисяч 971 раз. Ми зібрали для вас добірку репортажних історій, які надихають, розповідають про нашу боротьбу і героїв.

 Читайте також: Фіксувати сьогодення й аналізувати історичні передумови війни — пріоритети Суспільного

Кропивничанка Юлія Кучер спекла 60 пасок для українських військових. Як готувала і за яким рецептом — бачила Олена Жикалова.

Замість весільної сукні та костюма одягли вишиванки. Ми розповідали про весілля кінолога з нацгвардії і програмістки у Кропивницькому. Молодята познайомились рік тому в інтернеті, вперше зустрілись за місяць. Тоді зрозуміли, що більше не розлучатимуться. У весільну подорож поїдуть після того, як Україна переможе у війні. 

19-річна третьокурсниця Національного медичного університету імені Богомольця Софія Козуб із Кропивницького  мріє нарешті дізнатися, що ж це таке «студентське життя». Перші два курси навчання відбувалося онлайн через пандемію, а цього року війна змусила дівчину вже використати набуті знання — дівчина стала фельдшеркою батальйону української добровольчої армії. 

Марія Гаджизаде народилася в Луганській області. В Сєвєродонецьку три роки тому з чоловіком відкрили великий простір для дітей. За три місяці до повномасштабного вторгнення росії в Україну раділи відкриттю нового великого магазину дитячого одягу в Краматорську. День 24 лютого обнулив усе. Тепер родина будує нове життя у Кропивницькому.

Чотири місяці сім’я Недибалюк жила в окупації в місті Олешки Херсонської області, сподіваючись на звільнення. Але в червні, після отримання донькою Валерією диплома про здобуття вищої освіти в Херсонському державному університеті, батько дівчини, який воює на фронті, наполіг на евакуації з Олешків.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини про події у Кропивницькому та Кіровоградській області — на платформах: 

 Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті.