Нова українська музика — квартирник сумських музикантів на Суспільне Кропивницький

Нова українська музика — квартирник сумських музикантів на Суспільне Кропивницький

2 лис. 2022

Цієї п’ятниці, 4 листопада, о 22:00, дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення* концерт-квартирник співачки BERAIA та об’єднання музикантів LELI ART GROUP. Онлайн-трансляція — на сайтах телеканалів. Над відеоверсією квартирника працювала команда Суспільне Суми.

Читайте також: Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики-2022 на Суспільному

Анна Бераіа — співачка та авторка пісень, учасниця конкурсу «Голос країни» 2021 року. Єлизавета Левченко — композиторка, піаністка обʼєднання «Leli Art Group». Вони познайомились у соцмережах і вирішили створити спільний проєкт.

«Як не дивно, зараз душа лежить до чогось більш грайливого, задерикуватого», — розповідає Анна Бераіа про нові пісні. 

«Ці дівчата зачарували нас. Ще з першого знайомства з піснями Ані й музикою Лізи стало зрозуміло, що буде наступна зустріч вже в телевізійному проєкті. Так і сталось. Суми зазвучали новими нотами — чисто і натхненно — до мурашок по тілу. Працювати з BERAIA й LELI ART GROUP було справжнім задоволенням, як, сподіваюсь, і буде переглядати телеверсію концерту», — говорить продюсерка Суспільне Суми Оксана Кириленко.  

«Сподобалося з ними працювати перш за все через те, що це було дуже емоційно. Хотілося б, щоб було більше подібних проєктів з такими талановитими людьми», — додає відеограф Суспільне Суми Євген Абрасімов.

У квартирнику Суспільного телеглядачі познайомляться з такими виконавцями: 

  • Анна Бераіа (BERAIA), співачка
  • Єлизавета Левченко, композиторка, піаністка (Leli Art Group)
  • Аліна Невельєнна, скрипалька (Leli Art Group)
  • Дар’я Покутня, віолончелістка (Leli Art Group)
  • Ольга Ольховик, скрипалька  (Leli Art Group)

Концерти-квартирники виходять на регіональних телеканалах Суспільного щоп’ятниці. Керівник проєкту та автор ідеї проєкту — Сергій Жулін. 

 Дивіться у записі квартирники, що вже вийшли: 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії

Оперативні новини про події у Кропивницькому та Кіровоградській області — на платформах: 

 Онлайн-трансляція телеефіру — на сайті