Як росія продає Європі нафту в обхід заборонам — розслідування «Схем» на Суспільному

Як росія продає Європі нафту в обхід заборонам — розслідування «Схем» на Суспільному

9 вер. 2022

9 вересня о 19:20 дивіться на телеканалі Суспільне Кропивницький новий випуск проєкту «Схеми: корупція в деталях». Розслідування вийде в межах вечірнього міжрегіонального ефіру «Суспільне. Спротив».

Читайте також: Як протидіяти російській пропаганді — у новому випуску «Кримського питання» на Суспільному

Ще в березні США заборонили імпорт російської нафти, а Євросоюз почав розробку плану поступової відмови від російських енергоносіїв. Танкери країни-агресора з російською нафтою та нафтопродуктами вже більше п’яти місяців не мають права заходити в порти країн Європейського союзу.  Але, попри це, російські танкери активно курсують у Чорному морі: виходять із портів завантаженими, а повертаються назад порожніми. 

Читайте також: «Територія боротьби» — новий проєкт Українського Радіо для жителів тимчасово окупованих територій

Журналісти проєкту «Схеми» виявили обхідні шляхи постачання російських нафтопродуктів у країни Євросоюзу морем та дослідили, хто з російських олігархів може отримувати від цього надприбутки. Дивіться розслідування про це — на регіональних телеканалах Суспільного Мовлення. 

Онлайн дивитися «Суспільне. Спротив» можна на сайтах телеканалів і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. 

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Програма «Схеми: корупція в деталях» є проєктом «Радіо Свобода», яка багато років поспіль робить розслідування та аналітику політичної корупції. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини про Кіровоградщину — на платформах: