Скорик, Барвінський, Івасюк: музика українських композиторів — на телеканалі Суспільне Кропивницький

Скорик, Барвінський, Івасюк: музика українських композиторів — на телеканалі Суспільне Кропивницький

10 чер. 2022

Цими вихідними, 11 та 12 травня, о 18:50 в ефірі регіональних телеканалів Суспільного, зокрема Суспільне Кропивницький, дивіться перші дві частини телеверсії концертів фестивалю «Українська метафізика». Над проєктом працювала команда Суспільне Чернівці, яка на початку травня відзняла ці музичні події. 

«Виїзні студії — це завжди та робота, яка потребує більше уваги та зосередженості на всіх її етапах. Те, що бачить глядач в ефірі, це фінальний, кінцевий результат. Але цьому передує велика організаторська робота усіх наших телевізійних служб, а це технічна, інженерська група, творчо-виробнича група — режисери, оператори, звукорежисери та редакторська група, які тісно, злагоджено, професійно мають співпрацювати як єдина команда, яка працює на один результат. Результат нашої спільної роботи глядач побачить і почує в ефірі Суспільного», — каже режисерка Суспільне Чернівці Юлія Тодерян.

Читайте також: «Концерт в літню ніч»: композиції Лисенка та Скорика виконає Віденський філармонічний оркестр

«Українська метафізика» поєднала симфонічну та камерну, інструментальну та хорову музику. 

«Артисти Чернівецької філармонії разом з колегами з різних міст об’єдналися для того, аби розповісти світові про українську музичну культуру. Звучали Барвінський, Скорик, Лисенко. Скрипка, віолончель, а також рояль в органному залі доповнювали творчу атмосферу», — розповіла режисерка Юлія Мілімонко.

Третя частина телеверсії «Української метафізики» вийде наступного тижня. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Кіровоградській області це телеканал Суспільне Кропивницький і Українське Радіо Кропивницький.

Оперативні новини від Суспільне Кропивницкий — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: