Як підготувати дітей до можливих надзвичайних ситуацій — слухайте в ефірі Суспільне Кропивницький

Як підготувати дітей до можливих надзвичайних ситуацій — слухайте в ефірі Суспільне Кропивницький

27 січ. 2022

27 січня в ефірі Суспільне Кропивницький розкажуть про підготовку дітей до можливих надзвичайних ситуацій у контексті хвилі псевдозамінувань, що триває в Україні. Проєкт «Радіомайдан» слухайте о 17:10 на Українському радіо Кропивницького, а 19:20 дивіться на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. У студії працюватиме Кирило Поліщук

Читайте також: Дивіться на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ прем’єру документального проєкту «Наділені добром»

До підготовки ефіру долучились колеги із Суспільне Житомир, Суспільне Запоріжжя та Суспільне Черкаси. Вони розкажуть про ситуацію у своїх регіонах. Зокрема речниця управління Служби безпеки України в Черкаській області  Катерина Дрога поінформує про кількість повідомлень про замінування освітніх закладів області та пошук «мінера» у Черкасах. У Запоріжжі про замінування навчальних закладів повідомляють третій день поспіль, а у Житомирі створять спеціальні батьківські загони, котрі допомагатимуть евакуйовувати дітей у разі отримання подібних повідомлень.

У Кропивницькому теж повідомляли про замінування десяти торговельних центрів і однієї школи. Вибухівки не знайшли.

Проаналізувати ситуацію й з’ясувати, як допомогти дітям пережити негативні емоції та як убезпечити себе і друзів допоможуть психологиня ліцею «Вікторія-П» Ліна Ланчуковська та начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

Нагадаємо, дивитись і слухати ефіри суспільне Кропивницький можна і онлайн на сайті філії.

Mісцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

У Кіровоградській області — це телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та Українське радіо Кропивницький

Новини про регіон читайте на діджитал-платформах Суспільне Кропивницький:

Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.