«Глушина на кордоні» — у телеефірі Суспільне Кропивницький стартує проєкт про життя прикордонних сіл Сумщини

«Глушина на кордоні» — у телеефірі Суспільне Кропивницький стартує проєкт про життя прикордонних сіл Сумщини

8 гру. 2021

11 грудня о 10:20 в ефірі телеканалу UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та усіх регіональних телеканалів Суспільного стартує проєкт «Глушина на кордоні», який створила команда сумчан через конкурс «Створюй із Суспільним»

«Сумщина має найдовший кордон із Росією після Луганщини. Впритул до нього розташовані майже три десятки сіл. До деяких з них уже не ходять автобуси, до інших будують дороги. В одних залишилось усього кілька жителів, а в інших — чимало багатодітних сімей. Одні розквітають, інші — доживають», — розповідає керівниця та ведуча проєкту Олена Адаменко.

Дивіться реальні історії про життя прикордоння в ефірі телеканалу UA: СУМИ  та усіх регіональних телеканалів Суспільного, а також онлайн на сайтах мовників та на ютуб-каналі Суспільне Суми.

«Створюй із Суспільним» — це програма співпраці із Суспільним мовником для продакшенів на умовах аутсорсу, щорічний відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного. Цьогоріч конкурс зібрав майже дві сотні ідей телевізійних проєктів, з яких до захисту відібрали 111, найбільше — із Сум, Вінниці, Дніпра й Тернополя. Оголошення переможців цьогорічного конкурсу ідей «Створюй із Суспільним» заплановано на 20 грудня. Виробництво проєктів здійснять упродовж 2022 року.

 

Онлайн дивитися і слухати Суспільне Кропивницький можна на сайті філії.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

У Кіровоградській області — це телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та Українське радіо Кропивницький. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини регіону шукайте на діджитал-платформах: