Телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ наживо покаже урочистості до Дня Збройних сил України

Телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ наживо покаже урочистості до Дня Збройних сил України

6 гру. 2021

6 грудня о 18:20 дивіться на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та всіх регіональних телеканалах Суспільного міжрегіональний спецефір до Дня Збройних сил України в межах проєкту «Сьогодні. Головне». Він розпочнеться із включень наживо кореспондентів із Краматорська (Донеччина), Одеси та Харкова. Журналісти покажуть, як у цих містах готуються до святкового параду з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України. Ведучою проєкту в київській студії буде Катерина Сидорчук.

Загалом, урочистості відбудуться одразу в 5 містах країни — у Києві на Михайлівській площі, у Харкові на площі Свободи, на площі перед пам’ятником Т. Г. Шевченку у Львові, у Краматорську на площі Миру та на Морському вокзалі в Одесі. Трансляція парадів розпочнеться о 18:30. 

Також регіональні команди Суспільного розкажуть про військових та Збройні сили України. Журналісти Суспільне Кропивницький підготували тематичні ефіри проєктів «Радіомайдан» та «Сьогодні. Головне».

Редакторка Українського радіо Кропивницького Леся Журавська запросила у телерадіостудію програми «Радіомайдан» заступника військового комісара з морально-психологічного забезпечення Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Миколу  Ржепецького та заступника військового комісара, начальника сектору мобілізаційно-оборонної роботи Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Петра Гарасимяка.

Журналіст Дмитро Кобець у телестудії UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ говоритиме з  заступником командира загону з морально-психологічного забезпечення Третього полку Сил спеціальних операцій Юрієм Ільченком, заступником обласного військового комісара з морально-психологічного забезпечення, підполковником Петром Гарасимяком та старшим інструктором з бойової підготовки Національної гвардії України, головним сержантом Дмитром Кухарем.

Онлайн дивитися і слухати Суспільне Кропивницький можна на сайті філії.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

У Кіровоградській області — це телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та Українське радіо Кропивницький. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини регіону шукайте на діджитал-платформах: