III етап чемпіонату України з автокросу покажуть на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

III етап чемпіонату України з автокросу покажуть на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

21 вер. 2021

26 вересня об 11:00 усі регіональні канали Суспільного, зокрема UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, транслюватимуть змагання III етапу чемпіонату України з автокросу на легкових автомобілях та спеціальних кросових автомобілях «багі». 

Читайте також: «Створюй із Суспільним-2022». Питання й відповіді про участь у конкурсі

Змагання відбудуться у Чернівцях на міжнародній трасі «Суперкрос» 25 та 26 вересня.

Команда Суспільного Буковини транслюватиме наживо на всю Україну саме фінальні заїзди в усіх змагальних класах — і легкові автомобілі, і спеціальні кросові автомобільні «багі».  

«Цього разу дещо по-іншому транслюватимемо подію, адже в салоні одного зі спортивних автомобілів ми встановимо екшн-камеру. Це дозволить усім спостерігати наживо за тим, що відбувається в автомобілі під час перегонів, як працює пілот, як він рухається, яких зусиль докладає заради результату в автомобільних перегонах», — розповідає журналістка Суспільного Буковини  Олеся Жук.

Дивитися змагання онлайн можна і на сайті UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

На Кіровоградщині це телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ і Українське радіо Кропивницький. Стежити за всіма заходами і регіональними новинами Кіровоградщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Кропивницький у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.