«30 років з країною»—  дивіться на Суспільному Кропивницький

«30 років з країною»— дивіться на Суспільному Кропивницький

17 сер. 2021

Цього тижня на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та на діджитал-платформі Суспільне Кропивницький стартував тематичний проєкт «30 років з країною» до Дня Незалежності України. Ми розповідаємо про українців різних професій, які реалізували себе у своїй професії. 

У першій історії дивіться про пілота Анатолія Чернова.

Ще розкажемо про акушерку, яка 30 років допомагає дітям з’явитися на світ, про хлібороба, який до Незалежності працював у колгоспі, а в 1991 році зайнявся фермерством, про донора, який тридцять років здає кров. Всіх наших героїв об’єднує можливість рости і реалізуватися  разом зі своєю країною.

Шукають героїв, і готують відеорозповіді новинарі Кропивницької філії Суспільного.

«Такі проєкти змушують задуматись над тим, що ми маємо, над значенням незалежності для кожної людини. Для мене — це свобода, право вибору, можливість мати свою думку, говорити те, що ти думаєш, захищати ідеали, в які віриш, і не боятися, — зазначає шеф-редакторка новин Кропивницької філії Суспільного  Ірина Дєдушева. — По суті, це те, чим я займаюсь щодня на своїй роботі. Це можливість у своїй країні реалізуватися».

 Всього до ефіру заплановано п’ять серій «30 років з країною».

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

На Кіровоградщині це телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ і Українське радіо Кропивницький. Стежити за всіма заходами і регіональними новинами Кіровоградщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Кропивницький у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.