На першу річницю «Ранку на Суспільному» команда готує особливий ефір

На першу річницю «Ранку на Суспільному» команда готує особливий ефір

13 лип. 2021

15 липня 2020 року в телеефірі філій Суспільного стартував «Ранок на Суспільному». На перший день народження міжрегіонального ранкового шоу команда проєкту готує для телеглядачів особливий випуск. 

«Ми хочемо показати, хто працює в нашій команді для телеглядачів увесь рік. Насамперед це регіональні кореспонденти, які щоранку на включеннях і постійно у пошуку локальних цікавих тем та історій. Вперше в одному ефірі ви побачите відразу всіх кореспондентів “Ранку на Суспільному”. Ще раз згадаєте, хто саме представляє ваш регіон у проєкті й кому можна пропонувати власні історії», — розповіла шеф-редакторка «Ранку на Суспільному» Наталка Волянюк

Читайте також: Герої нашого часу: історії талановитої молоді у «Ранку на Суспільному»

Шеф-редакторка «Ранку на Суспільному» Наталка Волянюк

Крім цього, до київської студії приїдуть п’ять експертів із регіонів, яких телеглядачі бачили в рубриках «Ранку на Суспільному» упродовж року.

«Дієтологиня з Херсона, гастрогідка з Вінниці, експертка з етикету зі Львова, експертка з ораторського мистецтва з Чернігова та фінансовий експерт із Житомира. Це люди, як вчили нас основ своєї майстерності, й зараз ми хочемо познайомитися з ними наживо в студії проєкту», — каже Наталка Волянюк

У святковий ефір вийдуть одразу дві пари ведучих «Ранку на Суспільному»Олександр Єльцов, Антоніна Антоша, Віктор Дяченко та Ольга Топольницька.

П’ять спеціальних кореспондентів проєкту, яких теж запросили до студії, розкажуть про власний челендж року. Кожен із них у новорічний ефір «Ранку на Суспільному» пообіцяв собі й телеглядачам: хтось — підучити англійську чи стати донором, хтось — моржувати чи заощаджувати кошти, а хтось — стати справжньою козачкою. Чи вдалося їм це — дивіться у проєкті «Ранок на Суспільному» 15 липня.

«Ранок на Суспільному» виходить щобудня з 6:30 до 9:00 на регіональних телеканалах Суспільного.

Нагадаємо, UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та UA: Українське радіо Кропивницький разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільного мовлення.