Сім’я і робота —  на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ розкажуть історію лікарів

Сім’я і робота — на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ розкажуть історію лікарів

18 чер. 2021

До Дня батька та Дня медичного працівника на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ покажуть відеоролик про сім’ю лікарів.

«Так припало, що цьогоріч ці дні відзначаються разом, тому для відеоісторії ми шукали саме сімейну пару лікарів, аби показати, що медики також живі люди, які мають особисте життя, і для них важливо проводити час з родиною, — розповідає в.о. продюсерки філії Суспільного UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Яна Бабак. — Нам пощастило знайти Дмитра та Олену, які "впустили" нас і у свої робочі будні, і у єдиний вихідний день».

Режисувала і знімала відео Вікторія Колосова, спеціальна кореспондентка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.

«Зйомки вихідного дня наших героїв були яскравими й душевними. Дмитро, Олена та їхні сини — відкриті люди. Тепло їхніх стосунків читалося у кожному русі, у кожній посмішці. Це було абсолютно щиро, не награно, — згадує Вікторія Колосова. — Під час зйомок у лікарні ми дуже старалися не заважати робочому процесу — потік пацієнтів величезний, і робочий день наших лікарів розписаний буквально похвилинно».

За словами Яни Бабак, творча група хоче звернути увагу аудиторії на важливість поваги до праці медиків і цінності родинних стосунків, бо у житті кожної людини саме сім’я стає першою опорою у складні часи, а медична спільнота зараз проходить через складні випробування.

Дивитись міжпрограмний ролик можна 20 червня в ефірі телеканалу UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, також цим відео можна буде поділитись з фейсбук-сторінки Суспільне Кропивницький.

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і регіональними новинами Кіровоградщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Кропивницький у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.