У центрі Кропивницького чоловік погрожував підірвати себе, перехожих і працівників спецінспекції

17:47, 19 лис. 2019
 
У центрі Кропивницького чоловік погрожував підірвати себе, перехожих і працівників спецінспекції

У центрі Кропивницького чоловік погрожував працівникам спецінспекції, що застрелиться через те, що вони забороняють йому торгувати на вулиці Велика Перспективна.

Про це Суспільному розповіла інспекторка спецінспекції Марина Смаглюк.  З її слів, чоловік обіцяв підірвати себе, працівників спецінспекції і перехожих, якщо йому не дозволятимуть торгувати.

На момент зйомки, о першій годині дня, на місці працювали четверо поліцейських. Їх викликала Марина Смаглюк. Вони опитували Миколу Федорова. Нашій знімальній групі чоловік розповів: торгує на тротуарі п’ять років, за п’ять гривень пропонує людині зважитись. Вино не продає. Йти працювати на ринок не хоче. Зброю, каже, бере з собою для самооборони.

Продавця поліцейські повезли у міський відділ поліції. Заступник начальника відділу поліції Сергій Сухопар розповів: інформація про погрози підірвати себе та оточуючих не підтвердилась. Вилучений пневматичний пістолет направили на експертизу. Скільки триватиме перевірка, Сергій Сухопар не каже. Миколу Федорова відпустили додому.