Центр адаптації військових у Кропивницькому голова обларади пропонує передати на баланс обласної територіальної громади

9:25, 8 лис. 2019
 
Центр адаптації військових у Кропивницькому голова обларади пропонує передати на баланс обласної територіальної громади

Центр адаптації військових у Кропивницькому голова обласної ради Олександр Чорноіваненко пропонує передати на баланс обласної територіальної громади.

Показав копію звернення до міністра оборони України Андрія Загороднюка.

Нагадаємо, прокуратура Кіровоградської області розпочала кримінальне провадження за фактом розтрати майна та обладнання колишнього державного підприємства «Кіровоградський обласний центр адаптації військовослужбовців». За словами речниці прокуратури Наталії Алєксєєнко,   службові особи розтратили майно і обладнання на понад один мільйон гривень.  Прізвищ в інтересах слідства не назвала. У прокуратуру для встановлення винних у руйнуванні центру адаптації військовослужбовців звернувся директор державного підприємства «Укрконверсбуд» Олександр Чубенко.

Нагадаємо, про те, що обласний центр адаптації військових зруйнували, Суспільному розповів голова «Спілки офіцерів»,  член ради ветеранів при Міністерстві ветеранів України Андрій Бойко 29 жовтня. За його словами, центр відкрили у 2001 році.  Останні  п’ять років він не працює.

Десять днів тому двері у колишньому центрі були відчинені. Там зруйновані металеві конструкції, у стінах перекриття - дірки.