Шпигував на користь РФ, водогін для Нового, модульний будинок для херсонців| 31.08.23

31 сер. 23:19


У Кропивницькому обрали запобіжний захід підозрюваному у шпигунстві й держзраді. Засідання суду проходило у закритому режим. Таке рішення ухвалила суддя Катерина Юр’єва. За даними слідства, житель Кіровоградської області збирав дані про оборонне підприємство і передавав їх спецслужбі Росії, розповів прокурор Ігор Джавадян. Підозрюваний своєї провини не визнає.

Водогін з Кропивницького до селища Нове планують побудувати до кінця року. Про це Суспільному розповів керівник обласного комунального підприємства "Дніпро-Кіровоград" Микола Романюк. Жителі селища Нове проти будівництва та постачання води із Дніпра, розповіла місцева жителька Маріанна Федотова. Говорить, зібрали 1238 підписів під колективним зверненням до міської ради, щоб далі отримувати воду з місцевих свердловин і провести громадські слухання.

Родині пенсіонерів з Херсона передали модульний будинок з Кропивницького. Внаслідок підриву російськими військами Каховської гідроелектростанції залишились з чоловіком без власного житла, розповіла 75-річна жителька Херсона Зоя Кремська. Майже три місяці жили у друзів.

Інші випуски
Більше відео