Святково-підсумковий ефір 2020 року – дивимось разом на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

Святково-підсумковий ефір 2020 року – дивимось разом на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

29 гру. 2020

31 грудня о 17: 00  Суспільне Кіровоградщини запрошує всіх приєднатись до святкового ефіру міжплатформового проєкту «Радіомайдан». У програмі розкажуть про те, чим запам’ятався карантинний рік, які можливості відкрив і як вдалось реалізовувати нові проєкти. 

Читайте також: На конкурсі «Створюй із Суспільним» для реалізації у 2021 від Кіровоградщини відібрали один проєкт, ще один — у довгому списку

Весь рік команди  новин, радіо- й телепрограм, діджитал-платформи філії Суспільного UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ робили все можливе, аби глядачі й слухачі отримували оперативну і перевірену інформацію про події в області.

«Ми визначили для себе місію – бути надійними і близькими для кожного, хто залишився вдома через карантинні обмеження, тож шукали історії, спікерів, події таким чином, щоб це було і цікаво, і корисно. Робота поточна і водночас  дуже непроста в особливих умовах, розповідає продюсерка філії Суспільного UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша.   За цей рік ми зняли близько 10000 сюжетів, спілкувались орієнтовно з 5000 спікерів і для  новин, і для студійних програм, до наших діджитал-платформ (фейсбук-сторінки, ютуб-каналу, інстаграм-сторінки та телеграм-каналу) приєдналося близько 6000 користувачів, переможець відкритого відбору “Створюй з Суспільним” тревел-проєкт "Недалечко" набрав 100000 переглядів»

«Ми розповідаємо не стільки про свої здобутки, а як для новинарів минув цей рік, як адаптувались до роботи в умовах карантину, яким темам ми приділяли найбільше уваги, хто герої наших сюжетів, додає керівниця новин Суспільного Кіропивницький Ірина Дєдушева. Ну, і який Новий рік без гарного настрою. Його протягом двох годин забезпечить глядачам колектив Суспільного Кропивницький. Приєднуйтесь».

«Як будуть виглядати наші сторінки у соцмережах ми навіть не уявляли на початку року, на початку першого року роботи діджитал-команди, згадує керівниця діджитал-групи Суспільного Кропивницький Олена Демчак.   Ми дуже задоволені результатом. Бажаємо всім, щоб у наступному році було багато приємностей таких, як у нас цьогоріч. І додавайтесь до наших сторінок – разом цікавіше».

За словами Олени Кваші, у святковому ефірі під ялинками будуть ті, хто весь рік тримав руку на інформаційному пульсі області.  Їхні історії, топи подій, те, що не увійшло у випуски глядач побачить у «Радіомайдані».

«Звісно, ми хотіли, щоб цей вечір був і веселим, тому в програмі будуть і розіграші, і сюрпризи від колег, додає Олена Кваша.   До ведення програми ми також залучили ведучих проєкту "Недалечко" - Женю і Олену. Тож приєднуйтесь до ефіру - почнемо святкувати разом».

«Пропрацювавши купу років у прямих ранкових ефірах, дуже скучав  за таким форматом передачі,зізнається діджитал-фахівець Павло Іванов. –  Невимушено, весело. Особисто для мене, програма не про підсумки, а про спогади і враження від роботи. Діджиталу в нас не було до цього року. Ми з Оленою Демчак, Іриною Куніцькою і Наталкою Трішиною – першопрохідці, експериментатори. Інші ж колеги, так чи інакше, знали, що робити протягом року. Тому я й розказав у передноворічному ефірі не про досягнення, а про те, як було цікаво пізнавати нове»

Здається, не було такої теми, про яку протягом року журналісти UA: Українського радіо Кропивницький не підготували б програми. Добрі справи громадських активістів та проєкти громадських організацій, права громадян, протидія насильству, як формувати критичне ставлення до інформації, як боротися з фейками.

«Новорічний “Радіомайдан” – це своєрідний підсумок, де всі колеги об’єдналися, аби розказати про свою роботу для глядачів і слухачів Суспільного Кіровоградщини, каже журналістка UA: Українське радіо Кропивницький Леся Журавська. Із новорічними привітаннями, веселими квестами і розповідями про те, що зазвичай залишається за кадром і поза мікрофоном, ми зробили проєкт, який уже є традиційним для нашої філії»

Команда суспільного радіо Кіровоградщини, Наталія Сметанко, Кирило Поліщук, Василь Левицький, Марія Лебідь і Леся Журавська, бажає слухачам в новому році впевнено йти до мети, взяти  бика за роги і подолати всі перепони! І, звісно ж, слухати Українське радіо Кропивницький. Ми з вами завжди на одній хвилі! 

«Приєднуйтесь до нас  щодня, дивіться і слухайте всі наші ефіри, особливо рекомендую передноворічний, наголошує спецкореспондентка “Ранку на Суспільному” Вікторія Колосова. Бажаю всім здійснення мрій, яскравих вражень і нових звершень у 2021 році».

 

Нагадуємо, святковий ефір чекає вас 31 грудня о 17: 00 на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. Ми працюємо для вас.