У Кіровоградській філії Суспільного провели інформаційну сесію для військових і волонтерів

У Кіровоградській філії Суспільного провели інформаційну сесію для військових і волонтерів

26 лис. 2018

Цього тижня на Суспільному Кіровоградщини провели інформаційну сесію для військових і волонтерів. На подію прийшли учасники всеукраїнського освітнього проекту з підвищення спроможності лідерів ветерансько-волонтерської громадськості "Школа Юридичної Сотні".

Як правильно комунікувати зі ЗМІ, як привернути увагу до проблеми та інформувати громадськість, які особливості прямого ефіру і як до нього правильно підготуватися — такі питання найбільше цікавили учасників бойових дій та волонтерів.

"Познайомившись з учасниками Школи, ми з’ясували, що третина з них ніколи не була на телебаченні, а половина ніколи не брала участі в телевізійних програмах. Ці два фактори обумовили наше бажання розпочати тему комунікації з екскурсії телерадіокомпанією", — пояснив Антон Красов, правозахисник, координатор "Школи Юридичної Сотні".

Менеджерка Кіровоградської філії Суспільного Олена Роміцина поділилася своїм досвідом у журналістиці й менеджменті, розповіла, як правильно готуватися до програм, будувати комунікацію з журналістами та доносити свою позицію до глядачів і громади.

"Розповідала учасникам проекту про принципи роботи, особливості українського суспільного мовника, наш досвід. Перша інформаційна сесія відбулася. Дякую за довіру. Рада працювати для тих, хто захищає країну на передовій і на військово-волонтерському фронті!" — сказала Олена Роміцина.

На думку Антона Красова, телебачення все ще відіграє значущу роль у суспільних процесах і є важливим комунікаційним майданчиком. Тому лідерам громадських об’єднань ветеранів і волонтерів корисно знати "телевізійну кухню" зсередини.

Співпраця з громадськими організаціями, школами, дитячими та студентськими колективами у філії Кропивницького триває давно й активно. На екскурсіях, лекціях і майстер-класах усі охочі мають можливість ознайомитися з роботою телебачення зсередини, зрозуміти секрети й правила роботи телерадіокомпанії Суспільного.